Terrasse

Få bygget en ny terrasse

Drømmer du om at få bygget en terrasse, hvor du eksempelvis kan nyde de lange, varme sommeraftener eller afholde grill-arrangementer med dine venner og familie? Måske har du allerede en terrasse, som blot trænger til at blive renoveret, så den fremstår som ny. Uanset hvad står vi hos Tømrerfirma Idehaven klar til at udføre arbejdet for dig.

Terrasser i topkvalitet

Hos Tømrerfirma Idehaven leverer vi terrasser i topkvalitet. Vi sætter en ære i at levere et godt stykke håndværk. Det er vigtigt for os, at du som kunde er tilfreds med vores arbejde. Vi har gennem årene lagt mange terrasser for vores kunder. På baggrund af vores store erfaring kan vi rådgive dig omkring forskellige løsninger, så du opnår det mest optimale resultat, der lever op til dine ønsker og behov.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vil du høre mere om mulighederne inden for terrasser? Vi fortæller meget gerne om, hvad vi kan tilbyde. Kontakt os til en snak og et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 22 80 45 84 eller mail kontakt@idehaven.dk. Vi har base i Fårvang.